2013. augusztus 2., péntek

Hamarosan vége a szabadságnak

Nyár van... és a nyár Svédországban, az esetek 95%-ban, teljességgel ingerszegény. Mindenki szabadságon van, elutazik (a kollégák többsége az országot járja).

A mi esetünk ennél bonyolultabb, mert eszünk ágában sincs a kellemes-meleg 25-30 fokból egy még melegebb helyre menni. Így várunk... várjuk a nyár végét, hogy megjöjjön a kedvünk az utazáshoz (illetve várjuk már a hó végi El Camino túrát).
Pont emiatt a "pangás" miatt nincs is nagyon miről írni. Nem csinálunk jóformán semmit (amit mégis, arról írunk :) ).

 Ami talán hír értékkel bír, hogy a hétfői kontroll már jobb eredményt mutatott, így mehetek vissza dolgozni, amikor akarok. A héten még szabadságon van a cég, de utána majd bemegyek és szólok, hogy jönnék vissza mielőbb. Remélem a gépet kapom majd vissza, meglátjuk...

Még valami: mostanában elkapott a láz, hogy kicsit kutassak a családom felmenői (azon belül is az anyai) után. Nővérem elküldte (még nem kaptam meg) a családfánkat, ami 1618-ig van vezetve. Megpróbálom digitalizálni és majd megosztom veletek, hátha van, aki érdekesnek találja.

Kitaláltam azt is, hogy kicsit utánajárnék a dolgoknak, de ehhez Erdélybe kellene utazni, ami nem lesz a közeljövőben (amúgy is meg kellene nézni, mert állítólag csodálatos helyen vannak arrafelé is).

Addig is, kellemes hétvégét mindenkinek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése