2014. április 27., vasárnap

New York, Washington D.C.

Szép lassan szerveződik a nyári utazás.
 
Most tartunk ott, hogy a szállások, repülőjegyek, programok meg vannak tervezve (minden még nincs kifizetve). Igazából már csak az apróságok vannak hátra, nyomtatás, a városok bejárásának térképen való megrajzolása (mindig viszünk magunkkal nyomtatott térképeket is + hasznos információkat, mert a telefon lemerülhet, míg ez a papírra nem annyira jellemző).
 
New York-ban összesen 5 napot töltünk, eddig úgy néz ki, hogy Chinatown-ban fogunk lakni egy nagyon kellemes szállodában (a képek alapján :) ), nem túl messze a Brooklyn-hídtól.
 
Nóri elég jó kis programot állított össze (mint mindig), egyedül azt sajnálom, hogy nem sikerült jegyet szereznünk a The Carlyle-ba, a Woody Allen show-ra. Majd talán legközelebb...
 
Washington D.C.-ben 3 napot leszünk majd, nem messze a Fehér Háztól lesz a szállásunk (kb. 3 perc gyalog). A 3 nap elég zsúfolt lesz, de így találtunk olcsóbb repülőjegyet, ezért ezt vállaltuk. Végül is nem a tengerpartra megyünk heverészni.
Itt még várjuk a nagykövetség visszajelzését, mert elvileg rajtuk keresztül lehet bejutni a Fehér Házba és a Pentagonba is (utóbbiba nem mindig van erre lehetőség, majd kiderül, hogy szerencsénk lesz-e).
 
A részletes programról majd a beszámolóban írunk szerintem, addig még úgyis képlékeny a dolog.

4 megjegyzés:

  1. Elöre is jo utat :) Maj varom a fenykepes beszamolot.
    WDC-ben meg nem jartam, de NY-ban mar igen, es szinten a Chinatownban laktunk :) Munka miatt is sokat voltam annak idejen az USA-ban, de egyszer privat utam is voltunk a felesegemmel egy honapra.

    VálaszTörlés
  2. Igen írj képes sztorit, nagyon érdekel. Sok sikert az átrepüléshez, ha érted mire célzok :D:D:D :))))))))))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Csak idő kérdése a dolog, még 2 hónap :)

      Törlés