2013. január 28., hétfő

A fotózás... és a kezem

Túl vagyunk a fotózáson, érdekes volt.

Nem pont a témához kapcsolódik, de hajnalban esett a hó (kb. 5-8 centit), aminek következtében a busz késett és 6:33 helyett 6:43-kor jött. Ez nem lett volna nagy dolog, de a vonat indulásáig (a busz beérkezése után) csak 10 perc volt, ami a 10 perces késés miatt pont semmivé foszlott.
Csodával határos módon viszont sikerült behozni a késést a Bettna - Flen távolságon (20 km), így elértem a 7:14-es vonatot.

Jegyárak:
- buszjegy Bettnából Flénbe: 48 korona (1.550 Ft)
- vonatjegy Flenből Stockholmba: 139 korona (4.450 Ft)
- hévjegy Stockholmon belül: 44 korona (1.410 Ft)

A fotózás
Remekül sikerült, kihoztam mindent magamból! :)
Voltak feladatok is, ezek jó részét nem sikerült végrehajtani: egy zsebből kivenni az aprót; egy csavarra feltekerni egy anyát.
Sikerült viszont a gyurmaszeletelés késsel és villával :) enni tehát tudok, csak lopni és dolgozni nem.

Volt egy erőmérős feladat is, az hozta számomra a legmegdöbbentőbb eredményt:
A kézfejem (tenyerem) szorítása a jobb kezemmel 36 (mértékegységet sajnos nem tudok), a ballal csak 14. A hüvelykujjam és mitatóujjam szorítása a jobb kezemmel 9,4; a ballal csak 1,4.
Az arányokat tekintve a bal tenyerem harmad, a bal hüvelykujjam hatod akkora teljesítményre képes, mint a jobb. Nem túl jó arány...

A művelet végén kérdeztem, hogy várható-e javulás a mutatóujjam behajlításának ügyében... a válasz egy sajnálkozós és ezért lehangoló "Nem valószínű" volt. Ez van...

Itt tartunk most, meglátjuk mi lesz a következő műtét után.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése