2013. április 12., péntek

Hamarosan műtét és rövid hírek

Műtét
Tegnap voltam műtét előtti kontrollon Stockholmban.
Sajnos februárban lejárt a frikort-om, így újra fizetnem kell a vizitdíjat. Szerencsére a cég biztosítója később kifizeti ezeket a költségeket is, de így is meg kellett előlegezni a tegnapi költségeket:
- vonatjegy oda-vissza: 264 kr (9.500 ft)
- metrójegy Stockholmon belül (oda-vissza): 88 kr (3.100 ft)
- vizitdíj az orvosnál: 350 kr (12.500 ft)
- vizitdíj a röntgenesnél: 200 kr (7.100 ft)

Megmérték a vérnyomásomat is, ami elég meglepő eredményt hozott: 97/56, 72-es pulzus. Lehet lassan elmúlok... :)

Megmutattam a sérült körmömet is, amiről azt kell tudni, hogy a baleset után vélhetően maradt alatta valami "idegen test" (remélem nem az E.T.), mert sűrűn vérzik a körömágyam. Ezen is segíteni fognak.

A 22.-i műsor pedig jobbára a mutatóujjam helyrerángatásáról fog szólni, illetve megpróbálják kiszabadítani a hüvelykujjam beragadt inait is. Meglátjuk, hogy ebből mennyi valósul meg, 4 órás műtétet terveznek. Utána ott fogok aludni (kapom a szuper kórházi kosztot! ), majd másnap haza.

Ha nem lesz különösebb varázslás a hüvelykujjammal, akkor lehet 3 hónap helyett csak 6-7 hetet maradok itthon. Majd meglátjuk...
Jó lenne, ha nem kellene megint kivenni az összes szabadságomat a nyáron, mert akkor úgysem csinálunk semmit és inkább télen mennénk valami meleg helyre.

Rövid hírek
- Nóri hétfőn 10-re megy dolgozni! Majd tudósítok a fejleményekről...

- miután Lajos lecserélte a téli gumikat a Beetle-n, másnap és harmadnap esett a hó :) Most már jó idő van, 4 fok nappal...

- tegnap beletörtem egy 4-es fúrót 60mm mélyen a munkadarabba... nem fog kijönni :(

Kellemes hétvégét!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése