2014. június 10., kedd

Benne lehetek az újságban :)

Hosszú idő után végre eljutottunk oda, hogy az eredetileg Svédországról szóló blogban svéd vonatkozású bejegyzés születik.
 
A múlt héten kaptam egy levelet az Eskilstuna-Kuriren nevű újságtól. Sokat nem tudtam róla, ezért utánaolvastam picit: ez egy 1890-ben alapított napilap, politikai hovatartozását tekintve liberális (már ha ez bárkinek is mond bármit, nekem nem sokat).
 
De a lényeg, hogy mivel jövő hónapban leszek 30 éves, lehetőségem van arra (ingyen), hogy bekerüljek az aznapi számba. Küldtek egy kérdőívet, ami a neten is ki lehet tölteni egyébként. Semmi komoly, megkérdezik, hogy honnan jöttem, mit csinálok, milyen iskolai végzettségem van, mik a hobbijaim, milyen érdeklődési köröm van stb.
 
Érdekesnek tűnik, de egyelőre nem vagyok biztos benne, hogy szerepelni szeretnék bárhol is (pontosabban inkább nem szeretnék), ugyanakkor érdekes lehetőségnek tűnik, kitörölhetetlenné tehetném ezzel a svédországi tartózkodásomat / újrakezdésemet.
 
Küldeni kell fényképet is, de ha nincs, akkor vállalják, hogy csinálnak rólam egyet. Lehetőség van átfogóbb interjú készítésére is, illetve arra, hogy csak a kitöltött dolgok szerepeljenek a ... miben is? Ez tulajdonképpen mi? Hirdetés? Az biztosan nem. Megemlékezés? Ez kissé korainak tűnik, nem?
 
Ha rászánom magam, mindenképpen referálok az eredményről :)

3 megjegyzés:

  1. Impaktfaktoros publikációnak minősül? Mert akkor jól jöhet a doktorinál :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha a hobbik részben megemlítem a fluxuskondenzátoron végzett kísérleteimet, akkor szerintem igen.

      Törlés
  2. 30 leszel?? Te fiatal emberke :) persze szerényen nyomd be az adatokat az újságba, ezzel erősödsz csak, nincs abban semmi rossz.

    VálaszTörlés